Program – VM Östersund 2019

Programmet för skidskytte VM 2019! Under våren 2018 kommer bestämda tider meddelas.

Dag Datum Händelse
Torsdag 7 mars Mixstafett
Fredag 8 mars Sprint - damer
Lördag 9 mars Sprint - herrar
Söndag 10 mars Jaktstart - damer,herrar
Tisdag 12 mars Distans, damer
Onsdag 13 mars Distans, herrar
Torsdag 14 mars Singelmixstafett
Lördag 16 mars Stafett, damer- herrar
Söndag 17 mars Masstart, damer -herrar

Ta dig till Östersund

Östersund ligger i Sveriges mitt, i Jämtland. Hit finns det goda förbindelser med både bil, tåg och flyg. Hoppas vi ses på VM i Östersund!

Flyg till Östersund

Det finns två flygplatser du kan åka via till Östersund – Åre Östersund Airport och Trondheim Airport.

Åre Östersund ligger närmast Östersund, med bara en 15 minuters bilfärd till centrala delarna. Hit finns många anslutningar från Stockholm och Umeå.

Trondheim Airport ligger beläget ungefär 23 mil från Östersund skidskyttestadion – ungefär 3h från staden. Hit finns många direktanslutningar från Norge och andra delar av Europa.

Tåg till Östersund

Via SJ kan du hitta en tågresa till Östersund som passar just dig.

Bil till Östersund

Det fungerar utmärkt att köra bil till Östersund. Adressen till skidstadion är: Östersunds skidstadion, Ösk-vägen, 831 91 Östersund

Hitta boende

Hotell

Hotell Jämteborg

ligger centralt i Östersund. Rummen håller en hög standard, och du hittar frukostbuffé, parkering, bredband och mycket mer. Priset för ett rum är från 790 till 1250 kr per natt.

Läs mer

Scandic Östersund Syd

ligger intill Storsjöbadet, en kort promenad från Östersunds roligaste upplevelser. Här får du som besökare tillgång till Wi-Fi, gym med bastu- och relaxavdelning, fri parkering och en bra frukost. Priset för ett rum är omkring 1000kr per natt.

Läs mer

Vandrarhem

Vandrarhemmet Hjortronet

ligger mitt i centrala Östersund. På vandrarhemmet finns kök, rum med dusch, toaletter och tv. Priset för ett rum är ungefär 590–780 kr för två personer/natt.

Läs mer

Pensionatet Svea

ligger i Östersunds centrala del. Dess trivsamma miljö och rum med tv, gratis parkering och tillgång till kök och frukostbuffé gör detta till ett bra val för besökaren. Priset för ett dubbelrum är 780 kr per natt.

Läs mer